CLIENT: MAISON LOMBARD ODIER


CREATIVE DIRECTION & SCENOGRAPHY: NOCOD STUDIO


LOCATION: GENEVA


PRODUCTION: KARLA OTTO
PHOTOS: Ivan Mathie

NOCOD designed this exhibition as a travel through history and symbols, past and future of the Maison Lombard Odier.

The vault as an icon.
The most secret room is finally revealed, transparent and radiant.


NOCOD_STUDIO_LOMBARD_ODIER_1
NOCOD_STUDIO_LOMBARD_ODIER_1
NOCOD_STUDIO_LOMBARD_ODIER_2
NOCOD_STUDIO_LOMBARD_ODIER_2
NOCOD_STUDIO_LOMBARD_ODIER_3
NOCOD_STUDIO_LOMBARD_ODIER_3
NOCOD_STUDIO_LOMBARD_ODIER_4
NOCOD_STUDIO_LOMBARD_ODIER_4
NOCOD_STUDIO_LOMBARD_ODIER_6
NOCOD_STUDIO_LOMBARD_ODIER_6
NOCOD_STUDIO_LOMBARD_ODIER_5
NOCOD_STUDIO_LOMBARD_ODIER_5
NOCOD_STUDIO_LOMBARD_ODIER_7
NOCOD_STUDIO_LOMBARD_ODIER_7
previous arrow
next arrow


ATELIER SWAROVSKI

Next Project

See More